Klikkaa kuvat suuremmiksi

Hilton Vilamoura

Tarjoamme Teille erikoishintaisen tutustumismajoituksen uuteen viiden tähden Hilton Vilamoura Golf & Spa Resort hotelliin. Etelä-Portugalissa Vilamourassa sijaitseva Hilton valittiin viime vuonna Portugalin parhaaksi luksushotelliksi.

Kaikki Hiltonin viiden tähden palvelut ovat vapaasti käytettävissänne ja kaikissa huoneistoissa on täysin varustellut keittiöt. Tutustumisvierainamme saatte myös golfpaketit Vilamouran parhaille kentille Hiltonin erikoishinnoilla. Esim. viiden Green Feen paketit alkaen vain 49€ per kierros. Saatte halutessanne myös erikoishintaisen vuokra-auton joko Lissabonin tai Faron kentiltä, alkaen vain 25€/päivä.

Voitte lentää joko Faron lentokentälle Algarveen tai vaihtoehtoisesti Lissaboniin, josta on vain vajaan kolmen tunnin ajomatka Vilamoura Hiltoniin. Suorien lentojen hinnat Lissaboniin alkaen 289€ meno-paluu ja Faroon alkaen 369€.

Tutustumismajoituksen hinta kahdelle hengelle yhden makuuhuoneen Deluxe-huoneistossa on vain 50 euroa/yö/hlö ja nelihenkiselle perheelle kahden makuuhuoneen huoneistossa vain 30€/yö/hlö.

Kaikki Hilton Vilamouran tutustumismajoitukset ovat tältä kaudeltaloppuunmyyty. Ensi kauden mahdollisuuksista voitte tiedustella myöhemmin.

Tutustumishintaisia huoneistoja on erittäin rajoitettu määrä, joten suosittelemme varauksen tekemistä mahdollisimman pian. Majoituksen saamme järjestettyä mille viikonpäiville tahansa. Hiltonin tutustumisloma on tarkoitettu 30-65 vuotiaille pariskunnille, joiden yhteenlasketut kuukausitulot ovat vähintään 5000€, eläkeläisiltä 3000€. Tutustumislomaan kuuluu n. 2 tuntia kestävä Hilton Vacation Clubiin tutustuminen, joka ei velvoita liittymään Hiltonin jäseneksi.

Tee varaus Hilton Vilamouraan